Rodolphe & Co plantenkleuring

Versterking, zorg en glans…

“Beautiful nature, Naturally beautiful”

Organic Infused Colors is een 100% natuurlijke plantenkleuring. Bij deze plantenkleuring zijn zelfs koelere kleurresultaten mogelijk. Het kleursysteem wordt uitsluitend geproduceerd met door Cosmo Organic gecertificeerde biologische ingrediënten. Haarkleuring met respect voor gezondheid, mens en milieu.

Ik werk met Rodolphe & Co plantenkleuring en naargelang de kleurtoon worden de planten in verschillende mengelingen en hoeveelheden gebruikt. De kleuring wordt gemaakt van onder andere kruiden, bloemblaadjes, gedroogde planten,…

In tegenstelling tot de chemische haarkleurmethodes die de buitenste laag van het haar openen om er met de pigmenten te kunnen indringen, stapelen de plantaardige kleuren zich slechts in de cuticala op. Door het looizuurgehalte van de plantaardige kleur krijgt het haar glans en wordt steviger. Het toepassingsgebied ligt tussen zeer lichtblond en zwart.

Het resultaat van een kleurverandering met plantaardige kleuren is altijd afhankelijk van de individuele natuurtoon van de klant en van de inwerkingstijd.

Voorpigmentering

Voor grijsdekking voor donkere tinten en extreme kleurveranderingen moet het haar voorgepigmenteerd worden.
Om de gewenste kleurdiepte te bekomen wordt tijdens het voorpigmenteren een kleurpigment in het haar opgenomen.
Als tweede stap wordt het tweede kleurpigment (van de hoofdkleur) met het reeds aangebrachte pigment verbonden.

HOOFDHUID EN HAAR

 • Geen structuurbeschadiging
 • Versterking van het haar
 • Zorg
 • Glans
 • Bescherming van de hoofdhuid

GEZONDHEID

 • Bescherming van de luchtwegen voor zowel klant als kapper
 • Gezond houden van de hoofdhuid

MILIEU

 • Geen belasting voor het milieu en afvalwater
 • Biologisch volledig afbreekbaar
 • Op milieuverantwoorde wijze geproduceerd, verwerkt en verpakt
 • Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van zonne-energie
 • Dierproefvrij
 • Door Cosmo Organic gecertificeerde biologische ingrediënten

De beperkingen van plantaardig kleuren

Je kan er geen haar met verlichten, zelfs niet 1 tint, wel kan je door middel van de weerschijn aan te passen een lichter effect bekomen.
Om op grijs een donkere tint te kunnen bekomen is voorpigmentatie nodig en maakt dat de bewerking langer duurt.
Medicatie, gezondheidsproblemen kunnen het resultaat van de plantenkleuring beïnvloeden, dit is nooit te voorspellen.
Er is geen kleurenkaart omdat de kleur afhangt van veel verschillende factoren, de natuurlijke haarkleur, de dikte van het haar, de hoeveelheid grijze haren,…

SO PURE COLOR

Soft and nurturing colors…

So Pure · PPD-vrij · AMMONIA-vrij

Keune’s exlusieve ammonia-vrije professionele kleurprogramma om haar en ziel te verwennen. Een milde en effectieve manier om haar te kleuren en op te lichten met een eindeloos palet van prachtige natuur- en modetinten. Allen onderling mengbaar. So Pure Natural Balance Color heeft drie voordelen.

MILD EN VOEDEND

So Pure Natural Balance Color heeft een unieke voedende formulering met gecertificeerde organische argan olie, phytokeratine en kokosnootbasis.

EFFECTIEF

De ammonia-vrije kleuring licht 2 tot 3 tinten op met een dekking tot 100% en een langdurig kleurresultaat. De ontkleuring kan tot 6 tinten oplichten.

HEERLIJKE GEURBELEVING

So Pure Natural Balance Color geeft een heerlijke geurbeleving om bij te ontspannen en te genieten. Dus geen ammonia, maar de warme en rijke aroma’s van jasmijn en sandelhout essentiële oliën.

SO PURE NATURAL BALANCE

Maximale resultaten voor het haar met minimale impact op de planeet!

Maak kennis met So Pure: onze nieuwe navulbare haarverzorgingslijn. Vegan, diervriendelijk en milieuvriendelijk. Het assortiment is zacht voor het haar, goed voor de planeet.
Doe mee met deze navulbare revolutie en laten we samen bouwen aan een duurzame toekomst.

4 NIEUWE HAAROPLOSSINGEN

POLISH

Deze producten zijn verrijkt met chiazaden en leveren de broodnodige voeding voor mooi, veerkrachtig en gepolijst haar.

CLARIFY

Clarify producten zitten boordevol granaatappel en verwijderen vuil en productresten terwijl ze de hoofdhuid zachtjes reinigen.

COOL

Cool elimineert kopertinten en verfrist zilveren tinten. Met antioxidantrijke acaibessen om kleurvervaging tegen te gaan.

RESTORE

De Restore producten zijn verrijkt met cactusvijgextract en hydrateren elke lok diep van binnenuit.

Met de krachtige suikerbiet in de hoofdrol

De So Pure-productformules zijn gebaseerd op suikerbietenafval. Door te gebruiken wat er al is, verminderen we niet alleen afval, maar voegen we de voedende effecten van suikerbieten toe aan onze haarproducten.

Met navulsysteem – Koop de navulbare shampoo- of conditionerdispenser

Is je dispenser leeg? Vul deze gewoon bij met een nieuwe pouch. Deze pouches zijn gemaakt met minder plastic dan gewone shampooflessen, waardoor jij als klant kan bijdragen aan een wereld met minder plastic.

OXILOCK PLASMA

Oxilock plasma verminderd het afbreken van het haar met 98%

Oxilock plasma is een hulpmiddel die toegevoegd kan worden aan de kleuringen.
Dit product herstelt tijdens het kleurproces de zwavelbruggen van het haar. Oxilock Plasma zorgt ervoor dat de behandelingen minder schadelijk voor uw haar zijn. Het geeft uw haar enorm veel glans, veerkracht en maakt het haar sterker. Het verhoogd de breeksterkte van uw haar. Minder zichtbare schade van het beschadigd haar. Geeft zelfs de meest beschadigde haren hun gezondheidstoestand terug!.

Twee eenvoudige maar wonderbaarlijke stappen:

Oxilock Plasma nr. 1 herstelt en beschermd de zwavelbruggen en keratine vezels in het haar tijdens of na een chemische behandeling..

Oxilock plasma nr. 2 werkt in samenwerking  met nr. 1 en is ontwikkeld om de behandeling af te sluiten. Het zorgt ervoor dat de herstelde bruggen van het haar worden verzegeld en de schubben laag van het haar wordt hersteld en gesloten zodat kleurpigmenten worden vastgezet in het haar voor een langdurig kleurgenot. Het is een concentraat van organische stoffen dat de gezondheid van het haar hersteld.

ECHT EEN AANRADER!

Bevat geen chemicaliën, geen siliconen, sulfaten, aldehyden of andere agressieve stoffen maar waardevolle organische zuren en aminozuren.

WAT IS HET?

Is geschikt om te gebruiken als ”Alone treatment” om het haar te herstellen  voor ‘poreus’ haar, dat is beschadigd of verzwakt door chemische behandelingen. Het is verrijkt met kostbare aminozuren en heermoes.

WAT DOET HET?

Het begunstigt en versterkt het resultaat van Oxilock plasma zelfs bij zeer beschadigt haar, door de haarvezel op een duurzame wijze te herstellen. Haar zal zo minder snel afbreken en verkrijgt meer glans en zachtheid.

WAAROM AMINOZUREN?

Haar bestaat voor het grootste deel uit keratine dat op zijn beurt voornamelijk is opgebouwd vertrekkende van aminozuren. En het zijn nu precies die aminozuren die de gezondheid van het haar verbeteren, door een netwerk te creëren dat extra ondersteuning geeft van de haarvezel. De AMAZING formule bevat dan ook talrijke en kostbare aminozuren.

WAAROM HEERMOES?

Heermoes is een kruid dat reeds van in de oudheid bekend stond voor zijn heilzame eigenschappen. Al jarenlang is geweten dat deze plant een krachtig en hermineraliserend en versterkend middel is voor de haarvezels.

Adamantium keratine ontkrulling

De adamantium maakt het mogelijk door zijn technologie en door het simpel toepassen van een shampoo om de haren GLAD TE MAKEN in een minimum van tijd.

*Niet geschikt voor klanten met balayages en plantenkleuring. Wel voor natuurhaar of haar dat gekleurd wordt met onze biologische kleur van So Pure Keune.

• Volledig behoud van kleur
• Snelle behandeling
• Simpel
• Vermindering van kosten
• Ook onmiddellijk na de kleuring (niet geschikt voor Plantenkleuring)
• 3 resultaten in 1 product
• Zonder parabenen, formaldehyde en glutaldehyde

WAT IS HET?

Adamantium is een kostbare mix van organische bestanddelen, die zich aanpast aan de keratine structuur van het haar en die met enkele simpele handelingen samen met de thermische werking van de stijltang, het haar regenereert, hydrateert en voedt.

WAT DOET HET?

Geeft een gezond, hersteld, helder en glad uiterlijk aan krullend en dor haar. Maakt het haar zacht, gevoed, sterk en gezond voor 2 à 3 maanden en dit voor een progressief resultaat.

VOOR WIE?

1. Voor klanten die nog hun natuurlijke krullen willen behouden, maar geen pluizig haar meer willen.
2. Voor klanten die hun haar gemakkelijk glad wensen te brushen, met een langere houdbaarheid maar wel nog volume wensen te houden.
3. Voor klanten die nog een minimum aan tijd in hun haar willen steken, enkel nog een beetje stijlen (geen volume meer)